top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraMarcela

Transformační cesta s gongem


Velká příležitost dopřát si prostor, abyste lépe poznali sami sebe, a kousek po kousku uznali a proměnili ty své části, které dosud fungovaly v rozporu s vašimi touhami a ideály.


Tato událost "Cesta s gongem" je již plně obsazena, ale máte-li zájem dostávat včasné informace o dalších gongových akcích, můžete mi poslat žádost o zařazení do našeho mailing listu a dostávat tak oznámení o spuštění rezervace míst na každou novou událost spojenou s gongem. Připomínám také možnost dohodnout si termín individuální gongové lázně. A třeba se časem rozhodneme s Veronikou naše setkávání s gongem pořádat ve větších prostorách.



Dovětek na vysvětlenou. Přislíbila jsem zde umísťovat pozvánky na gongové lázně a jiné gongové události, leč zpravidla než se dostanu k vytvoření příspěvku, jsou místa obsazena a já dosud neviděla důvod věnovat v takovém případě čas psaní příspěvku o takové události. Současně se však potkávám s názorem lidiček, že nejen ti, kdo se našich akcí s gongem účastní pravidelně, mají zájem o informace co a kdy pořádáme. Gong je zajímá, přitahuje je, jen ještě nenašli čas nebo odvahu k osobní účasti. Tak jo. Uznávám, že to má smysl i jen jako šíření povědomí o gongu a možnostech holistického rezonančního pole, které gong svými tóny a vibracemi vytváří. Děkuji za rozšíření mého pohledu.

31 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Právní Wellness

Konzultace v oblasti právních rozepří, dohod a vyjednávání

Holistický přístup ke konfliktu 

bottom of page